Aquarden Technologies

aquarden_logo_cmyk

Aquarden Technologies producerer og sælger løsninger indenfor vandrensning. Virksomhedens flagskib hedder Waterox. Det er et højteknologisk anlæg til rensning af giftigt og problematisk spildevand.

HAG PR & Kommunikation har udarbejdet en strategi for virksomhedens tilstedeværelse på LinkedIn. I en opstartsfase har HAG PR & Kommunikation planlagt, fundet og produceret værdiskabende indhold til Aquardens virksomhedsside på LinkedIn.

Endvidere produceres presse- og PR-materiale og der ydes generelt sparring og rådgivning om kommunikation efter behov. Fx i forbindelse med planlægning af messeaktiviteter og brug af video. HAG PR & Kommunikation har også researchet og skrevet hvidbøger om faglige emner for Aquarden.

Aquarden Technologies ligger i Skævinge, og virksomheden blev i efteråret 2016 nomineret til EU’s pan-europæiske miljøpris, The European Business Award of the Environment.

Nov. 2016

I løbet af få måneder har vi med HAG PR & Kommunikations hjælp optimeret vores synlighed og kendskabsgrad på LinkedIn ganske betragteligt.
(Christine Qvistorff, marketing manager, Aquarden Technologies)

Hag PR & Kommunikation udarbejdede en grundig og gennemtænkt indholdsstrategi og handlingsplan for LinkedIn og stod også for at skrive content. Strategien har vi fulgt lige siden, for den virker! Thomas forstår at gribe aktuelle og relevante temaer og omsætte dem til indhold, der giver værdi for modtagerne. Kombineret med hans ’heldige pen’, miljøkendskab og altid overholdelse af deadlines er det en fornøjelse at arbejde sammen med HAG PR & Kommunikation.” (Christine Qvistorff, marketing manager, Aquarden Technologies)

foer-og-efter