Hvem er jeg?

HAG PR & Kommunikation er stiftet og ejet af journalist Thomas Hag.

Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus og har ca. 25 års erfaring med kommunikation, medier og presseforhold.

Jeg har været nyhedsjournalist, studievært og tv-tilrettelægger. På blandt andet Frederiksborg Amts Avis, Danmarks Radio og Sky Radio.

Siden blev jeg pressemedarbejder i Miljøministeriet for tre forskellige miljøministre – Connie Hedegaard, Troels Lund Poulsen og Karen Ellemann. Derefter var jeg presseansvarlig i Fredensborg Kommune. Udover arbejdet i HAGPR & Kommunikation er daglig kommunikations- og presseansvarlig i Forsyning Helsingør.

Hag i majsmark

Jeg er vant til at rådgive på allerhøjeste niveau – i medgang og modgang. Og jeg forstår at begå mig i de fleste miljøer – kommercielle såvel som offentlige og politisk styrede organisationer.

I HAG PR & Kommunikation udnytter jeg mit journalistiske øje og min journalistiske arbejdsmetode til at skærpe virksomheders eller organisationers budskaber. Jeg bruger mit netværk og hands on-viden til at trænge igennem dagens hurtige og fragmenterede mediebillede. Og endelig bruger jeg min analytiske og strategiske sans til at sikre en sammenhæng mellem budskaber og virksomhedens strategier, visioner og værdier.