Hvorfor vælge HAG?

Jeg hjælper i særlig grad virksomheder og organisationer med grønne fortællinger, der inspirerer mennesker til at passe på naturen, miljøet, vores sparsomme ressourcer og hinanden.

Når du vælger HAG PR & Kommunikation, får du en sikkerhed for at arbejde med et firma, der har dobbeltkompetencer. Det kommunikationsfaglige er selvfølgelig helt på plads. Men oven i det, får du stor faglig viden om miljøregler, grøn omstilling, klimatilpasning, byudvikling og intelligent udnyttelse af ressourcer.

Jeg har planlagt indvielser af nationalparker og naturgenopretningsprojekter over hele landet. Jeg har ledsaget ministre og presse på virksomhedsbesøg i cleantech-branchen og på boreplatforme hos Maersk Oil  i Nordsøen. Og jeg har arbejdet med byudvikling og boligsociale indsatser i udsatte boligområder.Hag i køkkenhaven

Med HAG PR & Kommunikation kan du regne med, at basisviden om klima, energi, cirkulær økonomi, byudvikling og grøn omstilling er på plads. Jeg kender FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling men har også erfaring med at kommunikere dagligdagen i fx kommunale klimatilpasningsprojekter og på forsyningsområdet. Du kan regne med, at jeg er up to date på den politiske dagsorden.

Med HAG PR & Kommunikation får du en sikkerhed for, at det produkt, du modtager, er af højeste kvalitet og samtidig rammer inden for skiven i forhold til jeres ønsker, behov og budget.

Ring 20 99 64 53 og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer.