PR og presseomtale

Sollys-20150325-074717

 

Presseomtale kan være afgørende for, hvordan kunder, samarbejdspartnere eller omverden betragter din virksomhed. Har du behov for at profilere din virksomhed eller organisation i medierne – men mangler du viden om, hvordan du gør det på en professionel måde, så kan du få konkret hjælp af HAG PR & Kommunikation.

Vi hjælper dig med at fortælle jeres gode historie. Og vi hjælper jer med at finde den – hvis i ikke allerede kender den.

Vi kan både lægge en strategi for pressearbejde, udvikle en handlingsplan for de forskellige indsatser og eksekvere dem. Og det sker selvfølgelig altid med vægt på både klassiske og digitale medier – og med fokus på de målgrupper, der betyder noget for jer. Du bestemmer omfanget.

De fleste virksomheder vil gerne i medierne med deres nye produkter, nye direktør eller når det nye hovedsæde skal indvies. Men hvordan gør man, så pressen bliver interesseret og vil prioritere det imellem alle de andre nyheder, der tikker ind i mailbakken? Og hvordan gør man, så historierne er med til at styrke din virksomheds eller organisations brand.

HAG PR & Kommunikation har årelang erfaring med at finde gode historier i organisationer. Vi ved, hvordan man skal præsentere dem til medierne – og hvordan man ikke skal gøre. Der er ingen garanti for historier på forsiden eller i toppen af Tv2 Nyhederne.

Men forudsætningen for at lige præcis din virksomhed eller organisation kan få omtale, er at I har noget på hjerte – og at arbejdet med pressen gribes professionelt an.

HAG PR & Kommunikation kan levere både start-hjælp til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at komme i gang med pressearbejdet – samt bistand til større organisationer og virksomheder, der har brug for en ny og frisk tilgang til håndteringen af presse og medier, eller som ønsker en større sammenhæng mellem pressearbejdet og ledelsens strategiske beslutninger.

Ring 20 99 64 53 og få en snak om jeres konkrete behov.