Tekster

Gode læseværdige tekster med budskaber, der kan mærkes og forstås, er grundlaget for succesfuld skriftlig kommunikation. Den gode, letforståelige fortælling gør det nemmere for din virksomhed eller organisation at komme ud med jeres budskab, så det bliver modtaget på rette måde i målgruppen – internt såvel som eksternt.

Tekster i alle afskygninger er derfor også en helt naturlig hjørnesten blandt ydelserne i HAG PR & Kommunikation. Vi kan levere på hele paletten.

Du kan få løst mindre opgaver som brevskrivning og hjemmesidetekster. Måske jeres behov er brochurer, så er det en lidt større opgave. Vi kan også varetage redaktørrollen og leverer artikler til jeres nye medarbejderblad eller til det nye e-magasin om virksomheden og produkterne.

Det kan også være, at i har brug for en ny måde at fortælle om jeres CSR-indsatser på eller i ønsker at jeres næste årsrapport skal være helt anderledes end tidligere og udnytte de digitale muligheder? Har i brug for sparring og rådgivning om, hvordan de gamle lidt støvede rapporter får nyt liv, så er det også en mulighed hos HAG PR & Kommunikation.

Ring 20 99 64 53 og få et tilbud!